top of page
Пошук
  • Фото автораЯна Анатоліївна Гулевата

ZOOM


Zoom — програма для організації відеоконференцій, розроблена компанією Zoom Video Communications. Вона надає сервіс відеотелефонії, який дозволяє підключати одночасно до 100 пристроїв безкоштовно, з 40-хвилинним обмеженням для безкоштовних акаунтів. Користувачі мають змогу підвищити рівень обслуговування, використовуючи один з тарифних планів, з максимальною кількістю підключень до 500 чоловік одночасно, без обмежень по часу.





Функціонал


На головній сторінці є значки «Нова Конференція» , «Ввійти у існуючу конференцію», «Запланувати» та «Транслювати екран».


Іконка «конференція» у ній маємо індетифікатор персональної вашої конференції. Вона поділяється на «почати» - розпочинаємо дану конференцію

, «відправити запрошення» - копіюємо покликання та відправляємо учасникам, або вказуємо номер конференції .


та «редагувати» - якщо хочете приховати звук чи відео доповідача .

У налаштуваннях ми можемо корегувати звук, відео, мову даної версії додатку, налаштування демонстрації екрану, запис відео, змінювати кольори та інше .

І розділі «чат» ми обираємо приймати всі повідомлення та нагадування, чи вибірково , чи взагалі відмовляємось від даної функції.


Під час будь-якої конференції є можливість використовувати емоджі , аби показати свої емоції та передати доповідачу . Якщо адмін дає доступ , то будь-який учасник може продемонструвати свій екран та показати його усім .


Також є функція запису відео і зберігати на хмарі, або на комп’ютері. Дуже зручна функція для педагогів (перевірити присутніх, переглянути відповіді, подивитись активність на уроці, або просто представити запис для батьків чи адміністрації) .


Zoom дуже легкий у користуванні, можна встановлювати додатки на телефон, планшет, комп’ютер . Підтримує як і iOS, так і Android. Трішки вашого часу та уваги і ваша цифрова компетентність зросте на очах.

6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Trello

Padlet

Потрібна допомога? Телефонуй, пиши, звертайся!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Telegram

Phone

  • White Facebook Icon

Facebook

bottom of page